Ο όμιλος

  Όμιλος DION

  Η εταιρία DION ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1987 υπό την μορφή της Ομόρρυθμης Εταιρείας με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟI Ο.Ε. Η χρονιά αυτή σηματοδοτεί την απαρχή μιας εξαιρετικά επιτυχημένης επιχειρηματικής πορείας  για τον Ευγένιο, τον Δημήτρη και τον Χαράλαμπο Διονυσόπουλο οι οποίοι αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εισέλθουν στον επιχειρηματικό στίβο. Δύο ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και δυναμικές εταιρείες αποτελούν τους βασικούς πυλώνες του οικογενειακού οικοδομήματος: η  DION ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ και η DION ΑΒΕΤΕ. Η καθεμία διατηρεί έκτοτε ένα  ικανότατο αριθμό συνεργασιών, έργων και πελατολογίου που αναδεικνύουν  τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του ομίλου.

  Το 2000 ξεκινά η δραστηριοποίηση του ομίλου στον κατασκευαστικό τομέα με ιδιαίτερη έμφαση σε έργα ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων μεγάλης κλίμακας καθώς και στην καθολική συντήρηση εθνικών οδικών αρτηριών. Το 2008 αλλάζει την εταιρική μορφή της σε Ετερόρρυθμη Εταιρεία με την επωνυμία Δ.ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. και το  2016 κατόπιν συγχωνεύσεως της δι’ απορροφήσεως έλαβε την τελική της μορφή, η οποία ισχύει έως και σήμερα.

  Η DION ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. μέχρι και σήμερα πρωτοστατεί στην καθολική παροχή υπηρεσιών προς όλες τις βαθμίδες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοζήλευτο πελατολόγιο και πανελλαδική αναγνώριση των ποιοτικών εργασιών που προσφέρει. Η εταιρεία διακρίθηκε και κατέλαβε την 8η θέση πανελλαδικά όσον αφορά την κερδοφορία για το 2017 και το 2018.

  Ο όμιλος από το 2010 έως και σήμερα δραστηριοποιείται πλέον και στον τομέα της ανακύκλωσης. Η DION ΑΒΕΤΕ Α.Ε. αποτελεί την πλέον σύγχρονη, κάθετη μονάδα παραγωγής πλαστικού από ανακυκλώσιμα υλικά. Καλύπτει όλα τα στάδια παραγωγής έως και την παραγωγή του τελικού προϊόντος όπως πρώτες ύλες πλαστικού και πλαστικά τελάρα κάθε τύπου. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο Η.Μ.Α. (Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων), ενώ διαθέτει Άδειες Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και στις 13 Περιφέρειες της Επικράτειας.

  Σαράντα χρόνια μετά η συνταγή παραμένει εξίσου επιτυχημένη καθώς ο όμιλος έχει να επιδείξει ένα πολυσχιδή έργο  που ανταποκρίνεται σε ένα ιδιαίτερα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων, πάντα με γνώμονα την συνέπεια, την ανάπτυξη και την καινοτομία.